pátek 28. června 2013

Oznámení

Vážení čtenáři,
 Chci se omluvit, že již nepřidávám žádné nové příspěvky. Protože mám jiné zájmy a hra The Sims 3 pro mne nyní není aktuální, tak cítím potřebu Vám oznámit, že s tvorbou končím.
 Veškerá má tvorba do hry The Sims 3 vyžadovala velice hodně času, o který jsem ochuzovala své blízké. Což není dobré pro nikoho. Vyzkoušela jsem si v této skvělé hře snad vše, co jsem chtěla a myslím, že se mi to z velké části podařilo.
 Všechny články a má díla zde nechám, pro případný zájem. Takže blog bude dále k dispozici.

Všem velice děkuji za pochopení.
Zdraví Vás Vlasta alias Visty6

11 komentářů:

  1. Vlasti :( - můj názor znáš i to, že mě to mrzí.
    Dopadnu za chvilku stejně, díky tomu, že se mi v pc porouchalo, co nemělo.
    Co říct? Jsem ráda, že to tu necháváš. Ale konec mě mrzí.
    Pokud náhodou něco uděláš, budu tak jako tak ráda :). Tady je to pro mě a pro spoustu dalších velká inspirace :).
    Tvé rozhodnutí víc než dobře chápu. Sama víš.
    Hodně štěstí, Vlasti v tom, co te´d děláš a v tom, co dělat budeš ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Vlasti, je mi líto tvého rozhodnutí ale chápu ho. Vím kolik času tvorba do této hry stojí. Přeju ti, jako Peťka, hodně štěstí v tvém životě. A budu doufat, že se třeba vrátíš, na chvilku, až se ti zasteskne. Možná za rok až vyjde čtyřka.... kdo ví :D

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Vlasti ,chápu Tvoje rozhodnutí a budeš mi chybět :)Těší mě , že jsem měla tu čest Tě tu potkat a být Tvá přítelkyně :)Jsi milá a skvělá výtvarnice a děkuji,že necháš otevřený blog ,aby jsme mohli i nadále prohlížet si Tvoje hezké výtvory a návody . Přeji Ti vše nejlepší ve Tvém osobním životě a věřím , že se někdy stavíš na návštěvu :) Budu se těšit.

    OdpovědětVymazat
  4. To je mi líto vlasti. Tvá tvorba mě vždy hodně inspirovala. Ale chápu to, je to velké časové vytížení. Budu tedy alespoň doufat, že se tu jednoho dne zase něco pěkného objeví. Přeji ti hodně štěstí :) Štěpán :)

    OdpovědětVymazat
  5. Você fez um trabalho lindo! sentiremos falta! boa sorte!

    OdpovědětVymazat
  6. To je škoda Vlasti, tvoje tvorby byly speciální, které nikdo nedokáže napodobit. Bude mi tvoje tvorba moc chybět...:/

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji moc za komentář Jani, ale je to definitivní rozohodnutí. Mám své starosti a tato hra mi bohužel sebrala drahocenný čas, který měl patřit někomu jinému. Přesto velmi děkuji a jsem moc ráda, že sem stále chodíš :) Je velká pravda, že nevím, co mne v budoucnu čeká, takže nemohu říci, že se ke hře nevrátím. Ještě jednou díky a měj se moc krásně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wielka szkoda, mam nadzieję, że kiedyś jeszcze zobaczymy Twoje nowe prace! Ale rozumiem Twoją decyzję - sama teraz nie mam za wiele czasu na tworzenie dodatków. Pozdrawiam Cię serdecznie!

    OdpovědětVymazat
  9. Dziękuję za komentarz. Jestem teraz martwi. Może czasami do The Sims ™ 3 plecy. Miłego wieczoru. :)

    OdpovědětVymazat

Zaujaté a vulgární komentáře budou smazány.
Děkuji za náštěvu / Thank you for visiting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...